• Deskundig advies
  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • info@exaro.nl
  • 035 - 694 50 04
  • Deskundig advies
  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • info@exaro.nl
  • 035 - 694 50 04

Metalen wijnrekken

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze meest populaire metalen wijnrekken .

Wijnrekken van metaal hebben 3 grote voordelen, de ventilatie is optimaal, iedere fles is direct te bereiken en men kan zéér voordelig uit zijn. Een nadeel van een metalen wijnrek is de geringere opslagcapaciteit per strekkende meter. Metalen wijnrekken dragen verder niet bij aan het verbeteren of stabiliseren van de omstandigheden in de wijnkelder, isolatie en klimatisering zullen vaak noodzakelijk zijn.

LES

Voordelige gegalvaniseerde metalen wijnrekken, van Europese bodem, voor professioneel en particulier gebruik. Deze wijnrekken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, hierdoor kunt u eenvoudig een rek met de gewenste capaciteit samenstellen. Capaciteit vanaf 50 flessen wijn.

LNM

Stevige verchroomde metalen wijnrekken, van Europese bodem, voor professioneel en particulier gebruik. Deze wijnrekken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, hierdoor kunt u eenvoudig een rek met de gewenste capaciteit samenstellen. Capaciteit vanaf 100 flessen wijn.

AIV

Zeer stevige modulaire zwart metalen wijnrekken, van Franse makelij, onze absolute topklasse met een zeer exclusieve uitstraling. Talloze variatiemogelijkheden en voor privé en zakelijk gebruik geschikt. Ontwerp zelf uw "droomwijnrek". Capaciteit vanaf 77 wijnflessen..


Wine Safe

Stapelbaar en afsluitbaar wijnrek / wijnkooi van zwart metaal, voor losse wijnflessen. De modules zijn aan elkaar te verbinden. Ideaal voor; gedeelde en openbare wijnkelders in appartementencomplexen, voor restaurants en wijnhandels.

PLAN / PLUS

Modulair metalen wijnrek. Hang je wijn, parallel op haaks op de muur, op en maak optimaal gebruik van het wandoppervlakte in je wijnkelder. Deze metalen wijnrekken zijn in verschillende hoogtematen leverbaar. Capaciteit van 12 tot 48 flessen wijn per module.

Raxxy

Een grote verscheidenheid aan hoogwaardige zwart metalen wijnrekken van Europese bodem. We leveren vele standaardmodellen maar maatwerk is ook heel goed mogelijk mogelijk voor rekken van meer dan 150 flessen. Capaciteit vanaf 12 flessen wijn.


M-Rack

Voordelig modulair rek voor wijnkisten, per module voorzien van twee gelagerde uitschuifbare leggers. Onderling zijn de modules horizontaal en verticaal goed aan elkaar te bevestigen.