• Deskundig advies
  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Ervaring sinds 2002
  • info@exaro.nl
  • 035 - 694 50 04
  • Deskundig advies
  • Uitgebreid leveringsprogramma
  • Ervaring sinds 2002
  • info@exaro.nl
  • 035 - 694 50 04

Metalen wijnrekken

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze meest populaire metalen wijnrekken .

Wijnrekken van metaal hebben 3 grote voordelen, de ventilatie is optimaal, iedere fles is direct te bereiken en men kan zéér voordelig uit zijn. Naast deze productlijnen kunnen we nog meer metalen wijnrekken leveren, informeer hier gerust naar.

LES

Voordelige gegalvaniseerde metalen wijnrekken, van Europese bodem, voor professioneel en particulier gebruik. Deze rekken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, hierdoor kunt u eenvoudig een rek met de gewenste capaciteit samenstellen. Capaciteit vanaf 50 flessen wijn.

LNM

Stevige verchroomde metalen wijnrekken, van Europese bodem, voor professioneel en particulier gebruik. Deze wijnrekken zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, hierdoor kunt u eenvoudig een rek met de gewenste capaciteit samenstellen. Capaciteit vanaf 100 flessen wijn.

AIV

Zeer stevige modulaire zwart metalen wijnrekken, van Franse makelij, onze absolute topklasse met een zeer exclusieve uitstraling. Talloze variatiemogelijkheden en voor privé en zakelijk gebruik geschikt. Ontwerp zelf uw "droomwijnrek". Capaciteit vanaf 77 wijnflessen..


EnoLine

Zeer degelijke roestvaststalen wijnrekken, modulair van opbouw. Geschikt voor professioneel en privégebruik. Eventueel uit te breiden/combineren met rekken voor andere doeleinden.

M-Rack

Voordelig modulair rek voor wijnkisten, per module voorzien van twee gelagerde uitschuifbare leggers. Onderling zijn de modules horizontaal en verticaal goed aan elkaar te bevestigen.

Raxxy

Hoogwaardige zwart metalen wijnrekken van Europese bodem. Talloze standaardmodellen maar maatwerk is ook mogelijk mogelijk voor rekken van meer dan 150 flessen. Capaciteit vanaf 12 flessen wijn.


Wine Safe

Stapelbaar en afsluitbaar wijnrek / wijnkooi van zwart metaal, voor losse wijnflessen. De modules zijn aan elkaar te verbinden. Ideaal voor; gedeelde en openbare wijnkelders in appartementencomplexen, voor restaurants en wijnhandels.

PLAN / PLUS

Modulair metalen wijnrek. Hang je wijn, parallel op haaks op de muur, op en maak optimaal gebruik van het wandoppervlakte in je wijnkelder. Deze metalen wijnrekken zijn in verschillende hoogtematen leverbaar. Capaciteit van 12 tot 48 flessen wijn per module.